قیمت طلا امروز دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ + جدول وعده مهم کمیسیون انرژی درباره پایان قطعی برق خانگی از اول زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + مبلغ و مشمولان کالابرگ مرداد سقوط قیمت دینار عراق در یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ / زائران اربعین بخوانند + جدول جدیدترین نرخ‌ها آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل و پیش بینی قیمت طلا قیمت سکه امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ریزش ۵.۸ میلیون تومانی قیمت سکه در اولین روز هفته؛ طلا هم گران نشد آخرین قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | کاهش محسوس طلای ۱۸ عیار و تثبیت اونس جهانی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی یعنی چه؟ آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره اعلام شد؛ مالکان تا این تاریخ فرصت دارند خبر خوش برای متقاضیان دنا پلاس؛ فروش بدون قرعه‌کشی کلید می‌خورد قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ چه زمانی شارژ می‌شود؟ آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟

چرا از عرضه اوراق دولتی باز هم استقبال نشد؟

چرا از عرضه اوراق دولتی باز هم استقبال نشد؟ کارشناسان و تحلیل گران معتقدند یکی از دلایل اصلی عدم فروش دولتی در روزهای اخیر به عدم مدیریت واحد در تیم اقتصادی دولت مرتبط است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 09
کد خبر: ۲۴۴۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ششمین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در روز جاری در شرایطی برگزار شد که هیچ یک از این اوراق فروش نرفت. همانطور که در جدول زیر مشخص است، چهار اوراق اراد 157، 158، 159، 160 که در حراج امروز عرضه شد، هیچ خریداری نداشت. 

لازم به ذکر است نرخ بازده تا سر رسید اوراق حراج امروز به ترتیب 28 درصد، 28.5 درصد، 28.7 و 29 درصد بود.

 

در حراج ششم اوراق مالی اسلامی، نه از سوی بانکها و نه از سوی صندوق های فعال در بازار سرمایه هیچ خریدی صورت نگرفت. کارشناسان و تحلیل گران معتقدند یکی از دلایل اصلی عدم فروش این اوراق، عدم مدیریت واحد در تیم اقتصادی دولت و ناهماهنگی میان ارکان اقتصادی دولت در خصوص سیاست مالی و پولی است.

بررسی ها نشان می دهد در گذشته نیز چالش هایی که در خصوص فروش نرفتن اوراق دولتی به وجود می آمد با تعامل و همکاری بین بانک مرکزی و سایر بانک ها رفع می شد.

در همان مقطع در رسانه ها اعلام شد، بانک ها موظف شده اند بخشی از سپرده های خود را به صورت اوراق دولتی نگهداری کنند، این موضوع باعث شد تا علاوه بر تسهیل فروش اوراق دولتی، دولت نیز با کسری بودجه مواجه نشود. در واقع بانک مرکزی در آن زمان،  از یک سو با ملزم کردن بانک ها به خرید اوراق دولتی به پوشش کسری بودجه و تامین منابع مالی آن کمک می کرد و از سویی مانع افزایش غیر منطقی نرخ بازدهی اوراق می شد.

این در حالی است که به نظر می رسد فروش نرفتن اوراق دولتی در روز های اخیر، ریشه در ناهماهنگی تیم اقتصادی دولت دارد، چرا که به هر حال اتخاذ چنین سیاست هایی می توانست منجر به فروش رفتن اوراق عرضه شده شود. 

گفتنی است هم اکنون نرخ بازذدهی اوراق به 36 درصد رسیده و با نرخ های زیر 30 هیچ جذابیتی برای صندوق ها و بانک ها وجود ندارد./تسنیم

کلمات کلیدی: عرضه اوراق دولتی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار